COVID Produktions Stöd

English   Deutsch    Svenska

Speciella tider kräver speciella åtgärder! Eftersom vi är engagerade i branschens säkerhet och det individuella välbefinnandet. Säkerhet är grundläggande för vår njutning och prestationsförmåga. Det är svårt att till fullo njuta av något eller att uppträda framför publik eller en kamera utan att känna sig bekväm och säker. För att stödja underhållningsbranschen har vi utvecklat ett ambitiöst COVID-stödpaket som är tillgängligt för alla medlemmar samt icke-medlemmar i RTNworld Academy of Arts and Cultures.

Det finns olika åsikter om behovet av testning och noggrannheten av tester i allmänhet. Under noga övervägning har vi kommit fram till att testning är bättre än ingen testning alls. Under pandemins förlopp har vi förstått att tester:

Observera att beställningar av covid-snabbtestpaket av medlemmar prioriteras före icke-medlemmar. Så länge det finns tester tar vi emot beställningar av alla som är intresserade.

För större beställningar av snabbtestkit ber vi dig att kontakta oss direkt på: service(at)rtnworld.com

Judi Mai

COVID Compliance Manager

David Cohn

Membership & Invitations

Ticket Check-in

Hantera hela gäst-incheckningen i enlighet med covid-regler och gästtak med RTNworld Academys inchecknings system. Vi hjälper dig att organisera ditt event med den senaste tekniken.

Crew Compliance Check-in

Se till att alla är säkra bakom kulisserna och använd våra rutiner för produktionsarbetare med speciell incheckningsteknik på inspelningsplatser och teatrar.

COVID Snabb-Tester Kits

Utrusta hela din produktionspersonal samt involverade externa partners med COVID-snabbtester made in Germany. Vår Covid Compliance Manager kan hjälpa dig att säkerställa att alla testerna görs korrekt motsvarande regler för smittskydd i enlighet med arbetsmiljölagar.

Köp ditt COVID Test-Kit här:

Fantasi är viktigare än kunskap, för att kunskapen är begränsad. – Albert Einstein