Supporting och stöd till lokal kultur<

Enastående möjligheter skapade av enastående partners

English  Deutsch  Svenska

RTNworld Academy of Arts and Cultures stödjer lokal kultur. Varför är det viktigt?

Att stödja lokala sammankomster och kultur är avgörande av olika anledningar. Det stimulerar inte bara ekonomisk tillväxt, kulturellt bevarande och social sammanhållning utan främjar också kreativitet, utbildning och välbefinnande inom samhället. Genom att investera i lokal kultur och konst, hedrar vi kulturarvet, främjar hållbar ekonomisk utveckling och skapar levande, inkluderande utrymmen som berikar individers liv och gemenskapernas kollektiva anda. Som en icke-vinstdrivande non-profit gemenskapsbaserad organisation stödjer vi varandra genom att leverera utmärkta tjänster, antingen gratis eller till låga kostnader.

 

Hur vi stöttar dig och ditt projekt

Janette Birnbaum

Legal Affairs Licensing

Monica G. Vandersberg

Certifcates & List Services

Biljetter & produkter

Använd vår plattform för att distribuera biljetter och produkter till din publik utan några extra avgifter. Gör både produkter och biljetter tillgängliga för betalning på plats, vilket ger dig full kontroll över att bestämma över dina intäkter.

Lokal marketing

Integrera ditt event eller produkti en toppmodern gemenskapsmarknadsföring. Nå ut till lokala samhällen och engagera olika målgrupper. Stöd ditt lokala samhälle genom olika initiativ.

Premium Service

Exklusiv tillgång till vår personliga kund- och gästservice samt certifieringsprocess. Vi får dina gäster och kunder att känna sig speciella och ser till att alla listade tjäänster lever upp till de högsta standarderna och levererar exceptionella tjänster.

En lokal biograf med stort genomslag

Under de senaste decennierna har landsbygden drabbats av en förlust av kulturinstitutioner som till exempel den lokala biografen. Traditionella produktions företag och distributörer kämpar för att göra det till en lönsam verksamhet, vilket ökar trycket från de pågående onlinestreamingkrigen mellan olika leverantörer. Att driva en biograf på landsbygden anses vara svårt men inte omöjligt. Det krävs bara en speciell individ och eldsjäl som ser möjligheterna istället där andra bara ser hinder. Vi är glada över att dela historien om Khalil Rashid, som fångade vår uppmärksamhet genom att återuppliva traditionen med filmvisningar i sin nya hemstad Sveg, mot alla odds. Nyheten delades över hela Sverige och folk i hans hemstad har uttryckt sin glädje över den nyöppnade lokala biografen.

Khalil Rashid, 18 år, tyckte att det saknades biografer i den lilla staden Sveg i Sverige – så han öppnade en själv. Sedan flera år har den lokala biografen i Sveg varit stängd för allmänheten. När han deltog i en politisk debatt på sin gymnasieskola kom ämnet en lokal biograf upp igen och Khalil Rashid tog saken i egna händer.

Marknadsföring

Vi stödjer SvegCinema i att skapa attraktiva kampanjer. Den kreativa inputen och logotypen levererades av ägaren. Vi tillhandahöll  designförslag som skulle användas i sociala och tryckta medier.

 

 

QR Biljett & Check-in

Vi levererar en enkel biljettlösning till Sveg Cinema där besökaren kan välja platser från olika kategorier. Detta är särskilt användbart för personer med särskilda behov (rullstolsutrymmen). Detta bokningssystem gör det möjligt att planera i förväg. Incheckning och betalning sker på plats där ägaren har full kontroll över omsättningen utan att tappa intäkter till externa betaltjänster. Vår senaste uppgradering inkluderar ett tackmeddelande som skickas till gästens e-postadress efter incheckningen.

 

Nyhetsbrev & Marketing

Vårt nyhetsbrev håller lokalsamhället, uppdaterat om nya kommande visningar och har visat sig öka biljettbokningarna.

En sann framgångssaga möjlig med donationer

Han tog med sig idén till kommunen och sa att han siktade på att återuppliva den gamla biografen i Sveg genom att starta eget. Medan han tillkännagav sin idé ställde flera personer upp för att göra detsamma. Det krävs dock engagemang och affärskunskaper för att driva en lokal biograf och när han träffade Jessica Strand och Härjedalens kommun antydde hon att några av kandidaterna inte matchade den kompetens som de sökte. Det var också en anständig mängd byråkrati inblandad, vilket ledde till att några av de andra kandidaterna tappade intresset eller lämnade ansökningsprocessen. Khalil blev dock mer fast besluten att ta tillbaka den lokala biografen till Sveg.

Khalil Rashid kom till Sverige 2015 från det krigshärjade Syrien. Hans pappa Sarbest hade rest ensam 2,5 år tidigare för att inte låta familjen ta den långa vägen genom mellanöstern och Europa.

Våra tjänster erbjuds kostnadsfritt som en del av en tidsbegränsad donation av en akademimedlem.

 

Utbildningsprogram

Speciellt utformade utbildningsprogram för olika institutioner.

Educational Programs

More information coming soon.
Click Here

Biljetter

Biljettsystem

Tickets

More information coming soon.
Click Here

Skärmannonsering

Vi hjälper till att få ut ditt budskap.

Advertising Deals

More information coming soon.
Click Here