Reklam & Annonsering

English   Deutsch    Svenska

Vi hjälper oberoende artister och lokala kulturella institutioner med att nå ut till olika typer av annonsörer. Vi förmedlar lokala annonsörer till lokala artister och kulturella projekt. På så vis gör vi mer än bara reklam för dig och ditt företag. Vi hjälper till att bygga en oberoende lokal community.  I vårat nätverk har vi tusentals unika artister och kulturella institutioner stora som små. Här kan vi erbjuda dig unika möjligheter att låt ditt varumärke synas lite extra.

Innan ett barn pratar sjunger de. Innan de skriver ritar de. Så fort de står dansar de. Konst är grundläggande för mänskligt uttryck.     

 -Phylicia Rashad

 

Vi anser att enastående konstupplevelser ska vara tillgängliga för alla. Vi är inspirerade av kulturer och influerade av skandinaviska värderingar. 

– Monica Laurant

 

 

 

Child_carrots

Lokal Bioreklam

Just nu erbjuder vi ett unikt tillfälle att stödja den ny- och återöppnade biografen i Sveg som drivs av 18 åriga Khalil som kom som flykting till Sverige. Biografen har uppmärksammats i media över hela Sverige och det lokala stödet är helt magiskt berättar han för oss. 

 

Sveg Cinema Location Screenshot 2023-05-16 221248
Cinema couple

Skicka intresseanmälan:

Vi erbjuder följande Spotlängder:

0
0
0
0
0
SEKUNDER

Erbjudande från:

0
Kr
%32
Snart slutsålt?
Sveg Cinema Bioreklam